מתכונים לתוספת תפוחי אדמה
פירה: אחת מתוספות תפוחי האדמה הקלאסיות ביותר, פירה הוא חביב הקהל. כדי להכין אותם, יש לקלף ולחתוך לקוביות את תפוחי האדמה לפני הרתיחה במי מלח עד שהם רכים. מועכים את תפוחי האדמה עם חמאה, שמנת, מלח ופלפל לפני ההגשה. טריז תפוחי אדמה מטוגנים: לתוספת פריכה שכולם אוהבים, נסו פרוסות תפוחי אדמה מטוגנים. חתכו את תפוחי האדמה לפרוסות לפני שתזרקו אותם בשמן זית, אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל.
לאחר מכן אופים או מטגנים את הנתחים עד שהם זהובים ופריכים. לביבות תפוחי אדמה: לביבות תפוחי אדמה הן דרך מצוינת להשתמש בשאריות פירה או תפוחי אדמה מבושלים! פשוט מערבבים יחד תפוחי אדמה מבושלים עם ביצים ובצל טחון לפני שיוצרים קציצות קטנות ומטגנים אותם בשמן. מגישים עם רסק תפוחים או שמנת חמוצה לתוספת טעם. תפוחי אדמה צלויים: תפוחי אדמה קלויים הם דרך טעימה ליהנות מהירק העמילני הזה! מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לפני שתזרקו אותם בשמן זית, אבקת שום, אורגנו, עלי טימין, מלח ופלפל. מורחים את התערובת על נייר אפייה לפני אפייתה בתנור ב-425 מעלות פרנהייט למשך 25 דקות - או עד להזהבה!
פירה קלאסי
פירה הוא תוספת קלאסית שכולם אוהבים. הם קרמיים, מלוחים ופשוט טעימים! כל מה שאתה צריך זה קצת תפוחי אדמה, חמאה, חלב (או שמנת), מלח ופלפל. כדי להפוך את הפירה לטעים במיוחד, אתה יכול להוסיף אבקת שום, אבקת בצל או עשבי תיבול כמו פטרוזיליה או טימין. לאחר שהפירה שלך מוכן ומוכן להגשה, אתה יכול להוסיף אותם עם חמאה מומסת, גבינה, חתיכות בייקון פריכות, או אפילו עירית לתוספת טעם.