מהם מתאבנים מתוקים?
מתאבנים מתוקים הם סוג של מנה קטנה המוגשת לפני המנה העיקרית. הם יכולים להיות מלוחים או מתוקים, ובדרך כלל נעים בגודלם מחתיכות בגודל ביס למנות משמעותיות יותר. מתאבנים מתוקים מוגשים לרוב כחלק מארוחה, אך הם פופולריים גם כחטיפים או קינוחים. מתכונים פופולריים כוללים מיני טארט פירות, קאפקייקס ומיני פשטידות. הם מושלמים להוספת מעט מתיקות לכל ארוחת צהריים או ערב, וניתן בקלות להכין אותם מבעוד מועד מטעמי נוחות. מתאבנים מתוקים הם גם נהדרים לאירוח, שכן ניתן להכין אותם בכמויות ולהגיש אותם במהירות ובקלות לאורחים.
מתכונים קלאסיים למנות ראשונות מתוקות
אחת הדרכים הקלות ביותר להוסיף קצת מתיקות לארוחות הצהריים הביתיות שלך היא עם מתכונים קלאסיים כמו קרפים, טארטים ומאפים. את המתכונים האלה אפשר להכין מבעוד מועד ולהגיש כנשנוש קל או מלווה למנות אחרות. אתה יכול למלא את הקרפים שלך בגבינת שמנת מתוקה, ריבת פירות או אפילו נוטלה לפינוק מפנק.
לחלופין, אתה יכול להכין טארט עם קרום לחם קצר ולמלא אותו בקרם לימון או לפתן פירות יער לקבלת טעם טארט וחריף. ואל תשכחו את המאפים! מקרואסונים מתקלפים ועד פחזניות שמנת אווריריות, הקינוחים הקלאסיים האלה בטוח ישביעו את השן המתוקה שלך בלי להיות כבדים מדי. בנוסף, הם קלים להכנה מבעוד מועד, כך שאתה יכול פשוט להכניס אותם לתנור כשמגיע הזמן לאכול!